fredag den 28. oktober 2011

Slangen presser dansk rock.

Okay, så det er ingen nyhed at KB hallen brændte ned og at man derfor har rykket flere koncerter.. også de legendariske Whitesnake, som nu spiller d. 22.11.2011 i Vega. (Anmeldelse kommer senere)

Det gør da ikke noget, for Vega er über hyggelig og med massere af sjæl, men det som INGEN snakker højt om, det er at de bands som stod til at skulle opvarme, de er blevet droppet - Prisen er stadig 460,00 kr. but half the fun!

Ja man få jo næsten til at synge 'Here I go again om my own' .. for selvom det måske ikke direkte er bandet selv der administrerer hvem der opvarmer eller ej, så pisser det mig stadig af - men man kan jo håbe på at The Answer som træder til i stedet, kan hamle op med de danske drenge?

Shotgun skudt af.

Bandet Shotgun Revolution skulle have sparket røv inden de gamle drenge skulle fortsætte festen, men det er nu definitivt aflyst og det ærgre mig i den grad. En ting er at jeg ikke har hørt bandet i et stykke tid og havde glædet mig til genhøret, men de danske rockbands herhjemme trænger i den grad til lidt støtte, æteren er jo i den grad fyldt ud med R&B, soul ol. og kun meget få rockbands herhjemme få den nødvendige eksponering.

Nå men... drengene klarer den jo nok, men har du lyst til at høre hvad du går glip af, så køb/støt drengene ved at køb et nummer eller to - det gøres let igennem iTunes Store. LINK


Bandet til CPH LIVE

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar